Etiquetes

divendres, 28 d’octubre de 2016

TALLERS CASTANYADA

AVUI HA SIGUT UN MATÍ DIFERENT! HEM FET TALLERS AMB TOTS ELS NENS I LES NENES DE P3, P4 I P5. ENS HEM REPARTIT PER TOTES LES CLASSES I AMB TOTES LES MESTRES!

LES MANUALITATS QUE PODIEM ESCOLLIR EREN: UNA CASTANYERA, UN CARGOL O UN MÒBIL DE LA TARDOR.

ENS HO HEM PASSAT PIPA!!!


dijous, 27 d’octubre de 2016

POUTPURRI DE TARDOR

ELS DARRERS DIES ESTAN FARCITS DE NOVETATS: EL PASSAT DIA 20 VÀREM FER LA REUNIÓ DE CURS, ON PARES I MARES VÀREU PODER VIVENCIAR L'ACTIVITAT DE RACONS I ENTENDRE UNA MICA MÉS EL PROJECTE EDUCATIU DE L'ESCOLA, A MÉS DE PASSAR-HO BÉ.
AHIR VAM ELABORAR ELS PANELLETS PER A LA FESTA DE LA CASTANYADA, AMB L'AJUDA DE CINC MARES QUE ENS VAN AJUDAR MOLTÍIIIIISSSSSIM (GRÀCIES, MAMÀS!). I AVUI MATEIX HEM FET UN TALLER DE TARDOR, BARREJANT INFANTS DE P3, P4 I P5.
I NO PAREM! DEMÀ US ESPEREM PER CELEBRAR LA CASTANYADA!

ELECCIÓ DE PROJECTES

RECORDEU QUE FA UNES SETMANES TOTA L'ESCOLA VA PARTICIPAR EN L'ELECCIÓ D'UN PROJECTE COMÚ? POSSIBLEMENT HAGI ESTAT EL PRIMER COP QUE ELS VOSTRES FILLS I FILLES HAN PARTICIPAT EN UN PROCÉS ELECTORAL. S'HO VAN PRENDRE AMB MOLTA RESPONSABILITAT I VAN PARTICIPAR ACTIVAMENT. PER PODER VOTAR HAVIEN DE DIR EL SEU NOM, QUE ELS MEMBRES DE LA TAULA REGISTRAVEN EN UNA LLISTA, DE FORMA SIMILAR A LES ELECCIONS QUE FAN ELS GRANS. MIREU QUE FORMALETS!

NOVETATS A PSICO

FA UNS DIES VÀREM ANAR A FER PSICO AL GIMNÀS DELS GRANS I VAM VIURE EXPERIÈNCIES NOVES AMB ELS MATERIALS QUE HI HA ALLÀ. ARA HEM ESTRENAT ESPATLLERES I ESCALA A LA NOSTRA SALA, I HEM ACABAT LA SESSIÓ REPRESENTANT AMB CONSTRUCCIONS ELS JOCS QUE HEM FET.

dimecres, 26 d’octubre de 2016

GUITARRES I PANELLETS

AQUESTA SETMANA DE CASTANYADA ESTÀ SENT MOLT INTENSA! AHIR VAM DECORAR LES GUITARRES QUE FAREM SERVIR PER L'ACTUACIÓ DE DIVENDRES I AVUI HEM FET ELS PANELLETS! GRÀCIES A L'AJUDA DELS PARES I MARES, TOT HA ESTAT MÉS FÀCIL I ÀGIL! GRÀCIES PER COMPARTIR AQUEST TEMPS PLEGATS!

dilluns, 24 d’octubre de 2016

ENS VISITEN MARES!

LA SETMANA PASSADA VAN VENIR DOS MARES A LA CLASSE DE LA BLANCANEU I ELS SET NANS

PRIMER VA VENIR LA NATZARET, MARE DEL POL, A EXPLICAR-NOS UN CONTE QUE EXPLICAVA COSES DE GERMANS...JA QUE AVIAT NAIXERÀ EL SEU GERMANET!

I EL DIVENDRES VAN VENIR LA MAITE I LA BRUNA, LA MARE I LA GERMANA DEL GUIM. ENS VAN EXPLICAR UNA BONICA HISTÒRIA DE CASTANYES QUE FEIEN UNA FESTA... I POSTERIORMENT VAM PODER DISFRESSAR-NE UNES QUANTES! MIREU QUE BONIQUES ENS VAN QUEDAR!

MOLTES GRÀCIES PER VENIR!

dimarts, 18 d’octubre de 2016

MÉS PSICOMOTRICITAT

AQUÍ TENIU EL RECULL D'ALGUNES FOTOGRAFIES DE LA SESSIÓ D'AHIR DE PSICOMOTRICITAT. COM COMPROVAREU EN ALGUNES IMATGES, EL MOVIMENT ÉS EL REI DE LA CLASSE!!!

UN COP ACABEM EL TEMPS DE JOC, SEMPRE DEDIQUEM UNS MINUTS A LA REPRESENTACIÓ DEL QUÈ S'HA FET DURANT LA SESSIÓ. EN ALGUNES OCASIONS FEM CONVERSA ORAL EN ROTLLANA, EN ALTRES, DIBUIXEM EN UN PAPER... PERÒ AHIR ENS VA TOCAR REPRESENTAR-HO A TRAVÉS DE LA PLASTILINA!!!

dijous, 13 d’octubre de 2016

FEM PSICO

AQUÍ US DEIXEM UN VÍDEO, ACOMPANYAT PER UN FRAGMENT DEL "TRENCANOUS" DE TXAIKOVSKI, PERQUÈ VEIEU COM TREBALLEM EL DESENVOLUPAMENT PSICOMOTRIU DELS INFANTS AMB EL MÈTODE DE BERNARD AUCOUTURIER


dimecres, 12 d’octubre de 2016

TORNEN ELS RACONS!

TAL I COM JA VAM INICIAR EL CURS PASSAT A P3, TORNEM A FER ÚS DE LA DINÀMICA DE RACONS! 

AQUEST ANY TENIM DUES NOVETATS SIGNIFICATIVES: HEM INCREMENTAT ELS DIES DEDICATS A AQUESTA METODOLOGIA; I ELS NENS I NENES DE LES DUES CLASSES ENS PODEM BARREJAR A L'HORA DE FER-LOS. 

TENÍEM MOLTES GANES DE TORNAR-LOS A ENGEGAR! AQUÍ TENIU UNES FOTOS DE LA PRIMERA SESSIÓ. INTENTAREM ANAR PENJANT MÉS FOTOS AL LLARG DEL CURS!

dimarts, 11 d’octubre de 2016

L'ARC DE SANT MARTÍ

LA CLASSE DEL LLEÓ I EL RATOLÍ VOLEM CONÈIXER MILLOR L'ARC DE SANT MARTÍ, I ENS HEM TROBAT QUE AL MIC TAMBÉ LI AGRADA MOLT!


diumenge, 9 d’octubre de 2016

PLANTEM COLIFLORS!

AQUEST ANY, A P4, ENS TOCA PLANTAR COLIFLORS!

MOLTES GRÀCIES PER AJUDAR-NOS, RAMON! TENS MOLTA PACIÈNCIA AMB NOSALTRES :) ARA... ANIREM REGANT A VEURE SI CREIXEN!

VOTACIONS!

JA FA UNES SETMANES, TOTS ELS ALUMNES DE L'ESCOLA VAM SER CRIDATS A LES URNES PER ESCOLLIR EL TEMA DEL PROJECTE D'ESCOLA D'ENGUANY.

FINALMENT VA RESULTAR GUANYADOR EL TEMA DEL TEATRE! AQUÍ TENIU UN RECULL DE LA NOSTRA JORNADA ELECTORAL.

CONEIXEM LA MARE DE LA LEIRE!

AQUEST ANY TENIM UNA NENA NOVA A LA CLASSE!!!
ES DIU LEIRE I FA UNS DIES VAM CONVIDAR A LA SEVA MARE ELSA A EXPLICAR UN CONTE. DESPRÉS ES VA QUEDAR UNA ESTONA MÉS AMB NOSALTRES I ENS VA ACABAR D'AJUDAR A FER UNA ACTIVITAT QUE VAM FER DURANT DOS DIES: CLASSIFICAR UNES LLETRES IMMANTADES!
MOLTES GRÀCIES PER VENIR!!!

dijous, 6 d’octubre de 2016

CONEIXEM LES LLETRES

TENÍEM UNA CAPSA PLEEEENA DE LLETRES IMANTADES, I HEM DECIDIT CLASSIFICAR-LES PER REPARTIR-LES ENTRE LES CLASSES DE P4 I P5. AIXÍ QUE, TOT JUGANT, APRENEM A CLASSIFICAR I A CONÈIXER L'ABECEDARI.

LLETRES AMB EL COS

HEM DECIDIT FER LA PRIMERA LLETRA DELS NOSTRES NOMS, PERÒ ENLLOC DE FER SERVIR UN LLAPIS HEM FET SERVIR...EL NOSTRE COS. I QUÈ BÉ QUE ENS HAN SORTIT! A VEURE SI LES RECONEIXEU!

dimarts, 4 d’octubre de 2016

CONEIXEM EL NOSTRE COS

HEM JUGAT A CONÈIXER MILLOR LES PARTS DEL COS AMB LA CANÇÓ "QUÈ LI TOCAREM A LA MARGARIDETA" I ENS HO HEM PASSAT "PIPA"!